Shipping Policy

Laatst geüpdatet: 01/12/2023

Onze toewijding is om uw dozen snel en veilig te bezorgen. Hier is wat u moet weten over ons verzendproces:

Verzendtijd:

Dozen worden verstuurd binnen 2-5 dagen vanaf het moment dat we de volledige betaling voor uw aankoop ontvangen. Deze termijn geldt niet voor op bestelling gemaakte stukken. Als uw item op bestelling is gemaakt of aangepast, raadpleeg dan de itemdetails, omdat de productietijden variëren afhankelijk van het specifieke stuk. Hoewel we streven naar nauwkeurige schattingen, kan de unieke aard van handgemaakte keramiek leiden tot onvoorziene vertragingen. Wees gerust, we houden u op de hoogte gedurende het productieproces als er vertragingen optreden.

Internationale Verzending:

Ja, we bieden internationale verzending aan! We gebruiken DHL voor onze internationale zendingen, en de prijs varieert op basis van de bestemming. Of u nu dichtbij of ver weg bent, we willen ervoor zorgen dat Studio Saudade-producten u kunnen bereiken, waar u ook bent.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke vragen heeft over verzending of als u aanvullende informatie nodig heeft over de verzendkosten voor internationale bestellingen. We staan klaar om u bij elke stap van het proces te helpen.