Return & Exchange Policy

Laatst geüpdatet: 01/12/2023

Bij Studio Saudade worden elk keramisch hoofd met zorg met de hand vervaardigd, en we streven ernaar nauwkeurige productafbeeldingen te tonen die de unieke aard van elk stuk weerspiegelen. Houd er rekening mee dat vanwege de individualiteit van elk creatie geen twee items exact hetzelfde zullen zijn, zoals te zien is op ons Instagram-account en andere platforms.

Retouren en Omruilingen:

U heeft de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen na levering te retourneren of om te ruilen. Retour verzendkosten worden niet vergoed, en wij zullen terugbetalingen initiëren of omruilingen verzenden zodra het oorspronkelijke item onbeschadigd is geretourneerd.

Als uw product tijdens het transport schade oploopt, maak er dan een foto van en neem binnen 3 dagen na levering contact met ons op. We zullen met u samenwerken om het beschadigde item te vervangen, om te ruilen of terug te betalen.

Houd er rekening mee dat bepaalde producten, zoals op maat gemaakte bestellingen, speciale verzoeken en gepersonaliseerde items, niet kunnen worden geretourneerd. Bovendien worden retouren niet geaccepteerd voor afgeprijsde items of cadeaubonnen.

Op Maat Gemaakte Bestellingen:

We koesteren de kans om op maat gemaakte stukken te creëren voor onze klanten. Als u een specifiek project of op maat gemaakt stuk in gedachten heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Gebruik en Onderhoud:

Onze keramische producten, voornamelijk samengesteld uit duurzame klei, zijn ontworpen om lang mee te gaan met de juiste zorg. Hoewel vaatwasmachinebestendig, raden we aan sculpturale werken met de hand te wassen om de levensduur te behouden.

Gebruik een mild reinigingsmiddel, aangezien sterke afwasmiddelen uiteindelijk invloed kunnen hebben op het glazuur, waardoor het oppervlak mat, gebarsten wordt, of gevoeliger wordt voor bestekmarkeringen.

Bescherm oppervlakken tegen mogelijke krassen door beschermende meubelpads van vilt, rubber of kurk aan de onderkant van keramische objecten te bevestigen. Behandel onze producten altijd met zorg om hun blijvende schoonheid te waarborgen.